Tosta äskösestä kirjotuksesta tuli heti mieleen lisää asiaa enkä malta olla kirjottamatta. Puhuin siinä lopus siitä että, kun mä oon tavannu paljo hienoja ihmisiä eikä niissä oo ollu mitään vikaa mutta ei oo silti vaan oikein tuntunu miltään. Ja että, mä en halua ajatella silleen et "otetaan nyt toi" tai "koitetaan nyt jos tästä tulis jotain". Jos ihminen alkaa oleen toisen kanssa tolla ajatuksella, ne tottuu toisiinsa ja toisen seuraan. Se alkaa tuntuun normaalilta ja mukavalta. Tää juttu kestää jonkin aikaa mutta sitte jompikumpi tai molemmat kyllästyy. Toisella saattaa olla vielä vahvatki tunteet toista kohtaan ja toisella ihan lopahtanu. Tää johtuu siitä kun ne kaks on tavallaan pakottanu ittensä rakastuun toisiinsa siinä ei oo ollu sitä sykähdyttävää ensi tapaamista ja ensisuudelmaa. Ei oo oikein ollu niitä perhosia vattas eikä toisen kosketus oo aiheuttanu kihelmöintiä.

Tää on yks syy siihen miks aina kaikki parisuhteet ei välttämättä toimi ja loppuu aika lyhyeen. Ois tärkeetä että, kaikki jotka nyt vakavaan suhteeseen haluaa niin malttais odottaa rauhassa että, tulis se "oikee". Että olis molemmilla ne perhoset vattas ja hikiset kädet. Sitte se voi kestää, ei ehkä loppuun asti mutta kumminki.

Tuntuu että, nykyaikana ei oo oikein millään mitään väliä. Ennenvanhaan pojilla oli yleensä se yks mielitietty jonka eteen ne sit teki kaikkensa että, ne saa sen hurmattua ittellensä. Ja sit oltiin vaan sen yhden kaa, mentiin naimisiin ja sen kaa oltiin sit kuolemaan asti. Lavatanseissa oltiin selvinpäin nykyään ollaan ympärikännissä yökerhoissa eikä uskalleta lähestyä muutako kännissä. Ei kaikki tietenkään, mut suurinosa.

Nykyään naimisiin menollakaan ei oo mitään väliä, se on vaan kliseinen tapa mikä on pakko tehdä kun kaikki muukki tekee. Sit erotaan ja mennään uusiin naimisiin ei kunnioiteta sitä lupausta yhtään. On se ehkä ihan hyväki että, ei oo niin tarkkaa. Että kun mennään naimisiin niin ollaan sit sen yhden ja saman kaa kuolemaan asti vaikka mikä olis. Siitä kumppanista voi paljastua ei toivottuja piirteitä voi olla väkivaltanen tai alkaa olemaan päihdeongelmaa. Tässä tilanteessahan on täysin ymmärrettävää että, toinen haluaa erota. Ennenvanhaan sitten vai tyydyttiin siihen.

Tuntuu että, meitä ihmisiä ei oo ees luotu elään parina. Vähän niinku eläimillä että, sitä urosta tarvii vaan siihen paritteluun se tekee naaraan tiineeks ja sit sen tehtävä on siinä. Nooo ehkei. Ei tiedä. Onhan niitäki paljo jokka rakastuu ja on loppuun asti onnellisia.

Nää kaikki on sit vaan mun omasta päästä heitettyjä ajatuksia. Heippa.